کاربردهای میلگرد

کاربردهای میلگرد

سرفصل ها

کاربردهای میلگرد چیست؟

اغلب کارشناسان ساختمان‌سازی که از بتن در سازه‌های خود استفاده می‌کنند، این موضوع را به خوبی می‌دانند که بتن در طول زمان ترک برمی‌دارد. آن‌ها همچنین در خصوص کاربردهای میلگرد می‌دانند که میلگردهای فولادی مختلف مقاومت ساختمان را افزایش داده و در کنار بتن، بار ساختمان را تحمل می‌کند.

به همین دلیل، امروزه بیش از گذشته از این محصول فولادی در ساختمان‌سازی استفاده می‌شود و آشنایی با آن بسیار ضروری است. در این مطلب تلاش خواهیم کرد تا شما را با انواع مختلف میلگرد و کاربردهای آن آشنا کنیم. چرا که با توجه به کاربردهای متفاوت میلگرد، خرید میلگرد ساده با اهداف متفاوتی صورت میگیرد.

کاربردهای میلگرد در ساختمان‌سازی و انواع آن

میلگرد یک محصول فولادی پرکاربرد است که امروزه انواع مختلف آن بیش از گذشته مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول فولادی مقاوم دارای انواع مختلفی است که عبارت‌اند از: میلگرد فولادی ساده، میلگرد فولادی تغییر شکل داده و سایر انواع میلگرد.

1. کاربردهای میلگرد فولادی ساده

میلگرد فولادی ساده به میلگردهایی گفته می‌شود که سطح آن صاف بوده و به صورت میله‌هایی ساده و بدون آج هستند. میلگرد فولادی ساده اغلب با قطر ۶ تا ۵۰ میلیمتری در بازار به فروش می‌رسند.

این نوع از میلگرد برای اهداف خاصی به کار می‌رود. از جمله کاربردهای میلگرد ساده می‌توان به کاربری آن در اتصالات ساختمانی، ساخت اتصالات صنعتی، قطعات خودروسازی، کاربرد آن زمانی که به یک روکش فلزی سبک در سازه‌ها نیاز باشد، استفاده از آن برای به هم فشردن اتصالات زیربنایی در جاده‌ها و بزرگراه‌ها و به کارگیری آن برای ساخت ستون‌های مارپیچی اشاره کرد.

 میلگرد ساده این قابلیت را دارد که به راحتی بریده و خم شود. البته کارشناسان استفاده از میلگرد ساده را در ساخت سازه‌هایی همچون پل‌ها و سایر سازه‌های سنگین توصیه نمی‌کنند، به این دلیل که این نوع از میلگرد در میان بتن و فولاد دچار فرسودگی شده و مقاومت بالایی نخواهد داشت.

میلگرد ساده دارای درجات و انواع مختلفی است، میلگرد ساده درجه ۱، میلگرد ساده درجه ۲ و میلگرد ساده با قابلیت کششی.

2. کاربردهای میلگرد فولادی تغییر شکل داده

سطح میلگرد فولادی تغییر شکل داده، دارای آج‌ها و فرورفتگی‌هایی است. این موضوع باعث شده تا این نوع میلگرد در مقایسه با میلگرد ساده، مشکل فرسودگی و لغزیدگی را نداشته باشد و در میان بتن و فولاد به خوبی عمل کند.

این قابلیت میلگرد فولادی تغییر شکل داده شده باعث برتری آن نسبت به میلگردهای ساده در برخی صنایع شده است. این نوع میلگرد اغلب با قطر ۶ تا ۵۰ میلیمتر تولید می‌شود.

میلگردهای فولادی تغییر شکل داده شده دارای انواع مختلفی است که عبارت‌اند از: میلگردهای TMT و میلگردهای HSD.

میلگردهای TMT در مقایسه با سایر انواع میلگرد، قابلیت انعطاف بیشتری دارند، در برابر زمین‌لرزه مقاومت بالاتری دارند و مقرون به صرفه‌اند.

در مقابل میلگردهای‌ HSD کربن کمتری دارند، در کنار بتن کارایی بهتری دارند و در سازه‌هایی که دارای پیچیدگی‌های فروان‌اند، مقاومت بیشتری ایجاد می‌کنند.

3.کاربردهای سایر انواع میلگرد

علاوه بر میلگردهایی که گفته شد، از سایر انواع میلگرد نیز در ساخت‌وساز استفاده می‌شود. مثلاً میلگردهای اروپایی در شرایط سخت جوی و حوادث مختلفی چون زمین‌لرزه، طوفان و… به خوبی عمل می‌کنند و قیمت پایینی دارند.

میلگردهای کربنی که به دلیل رنگ تیره خود معروف‌اند، در کنار سایر میلگردها کارایی بالایی دارند یا میلگردهای استیل که گران‌ترند اما درجه تحمل آن‌ها نسبت به میلگردهای کربنی بیشتر است.

علاقمندان میتوانند برای اطلاع از آخرین اخبار صنعت در بخش تماس با ما در خبرنامه آیین صنعت اقدام به ثبت نام نمایند.

برای اطلاع از قیمت میلگرد ساده ، خرید میلگرد ساده و انکر بولت به طور مستقیم از کارخانه و با قیمت کارخانه و یا سفارش میلگرد ساده صنعتی و میلگرد آجدآر به بخش محصولات مراجعه فرمایید و از آخرین قیمت‌ها مطلع شوید و با ما تماس حاصل فرمایید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پاسخگوی آنلاین 021-62786